Біля Ладижина на Вінниччині Mazda зіткнулась із вантажівкою: водія легковика госпіталізували

Новини Вінниці / Біля Ладижина на Вінниччині Mazda зіткнулась із вантажівкою: водія легковика госпіталізували

Внаслідок аварії, що сталася 6 квітня поблизу Ладижина на Вінниччині, травмувався 32-річний водій автомобіля "Мазда". Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, чоловік, виїжджаючи із автозаправки, зіткнувся із вантажівкою "КамАЗ".

Внаслідок аварії, що сталася 6 квітня поблизу Ладижина на Вінниччині, травмувався 32-річний водій автомобіля Mazda. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, чоловік, виїжджаючи із автозаправки, зіткнувся із вантажівкою "КамАЗ".

Вантажівка їхала по головній дорозі у напрямку Тростянця. За кермом був 56-річний житель села Гнатівка. Він не постраждав. А водія легковика із травмами госпіталізували.

Нині обидва автомобілі поміщені на арештмайданчик. Поліція розслідує кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Винуватцеві ДТП загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий термін.

Сергій Маламура

7 квітня, 2021