Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила під вартою керівника Служби автодоріг Вінниччини

Новини Вінниці / Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила під вартою керівника Служби автодоріг Вінниччини

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила під вартою з можливістю застави керівника служби автомобільних доріг Вінницької області Ігоря Алєксєєва, який підозрюється у спробі підкупі голови ОДА за вирішення питання про зміну бюджетних видатків. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу суду.

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила під вартою з можливістю застави керівника служби автомобільних доріг Вінницької області Ігоря Алєксєєва, який підозрюється у спробі підкупі голови ОДА за вирішення питання про зміну бюджетних видатків. Про це повідомляє пресслужба суду.

"За результатами судового розгляду суд відмовив у задоволенні апеляційної скарги захисника та залишив у силі ухвалу слідчого судді", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 9 жовтня, слідчий суддя Вищого антикорупційного суду застосував до керівника Служби автомобільних доріг Вінницької області запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі 3 млн 933 тис 800 грн. Строк дії запобіжного заходу – до 6 грудня 2020 року включно.

Як повідомляв NаПарижі, 8 жовтня за фактом пропозиції «вдячності» у 4,2 мільйона гривень голові Вінницької ОДА за лобіювання зміни цільового призначення бюджетних коштів та передачі частини коштів слідчі СБУ відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.369 КК України.

Сергій Маламура

23 жовтня, 2020