Амнезія: на Вінниччини розшукали викрадача авто, який навіть не зміг пригадати, що коїв (ФОТО)

Новини Вінниці / Амнезія: на Вінниччини розшукали викрадача авто, який навіть не зміг пригадати, що коїв (ФОТО)

У Тульчинському районі, що на Вінниччині, поліцейські розшукали викрадача «ВАЗу». Чоловік вибивши вікно в автівці й знайшовши дублікат ключів від авто «перегнав» авто до Тульчина.

У Тульчинському районі, що на Вінниччині, поліцейські розшукали викрадача «ВАЗу». Чоловік, вибивши вікно в автівці й знайшовши дублікат ключів, «перегнав» авто до Тульчина.

Як розповіли в пресслужбі ГУНП у Вінницькій області, ще вночі 4 листопада, надійшло звернення від 24–річного жителя Тульчинського району з приводу крадіжки автомобіля. За словами потерпілого, транспортний засіб він залишив запаркованим на одній з вулиць міста. У салоні легковика в бардачку знаходився дублікат ключа від автівки.

Протягом кількох годин працівники поліції розшукали викрадений автомобіль з розбитим склом на одній з вулиць Тульчина.

За кілька днів поліцейські встановили і особу, причетну до вчинення злочину. Ним виявився 31–річний житель Хмельницької області. Зловмисник не зміг пригадати події того вечора, адже перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

 

Новини Вінниці / Амнезія: на Вінниччини розшукали викрадача авто, який навіть не зміг пригадати, що коїв (ФОТО)Новини Вінниці / Амнезія: на Вінниччини розшукали викрадача авто, який навіть не зміг пригадати, що коїв (ФОТО)
Ірина Заіковата

12 листопада, 2020