Зниклого хлопця знайшли на городі за будинком: вінницька поліція відкрила провадження

Новини Вінниці / Зниклого хлопця знайшли на городі за будинком: вінницька поліція відкрила провадження

Ввечері 24 грудня до вінницької поліції надійшло повідомлення про зникнення 17-річного Сергія Довганя, жителя с. Нове Місто Тиврівської громади. Тіло хлопця знайшли на території домогосподарства, де він мешкав з батьком. Попередня причина смерті - переохолодження.

Як вказують у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, до поліції щодо зникнення близько 20.00 звернулась односельчанка. Про те, що підлітка добу немає вдома, і його мобільний вимкнений, вона дізналась від батька підлітка, який не виключав, що син може поїхати до Вінниці, де живе його дівчина. 

Під час розшуку зниклого поліцейські з‘ясували, що хлопець межі свого населеного пункту не залишав. Поліцейські перевіряли зупинки, магазини, кафе, місця, де збирається молодь у с. Нове Місто та наближених населених пунктах. Вчора, 25 грудня, близько півдня, під час огляду території домогосподарства, де мешкав підліток, за городом, поліцейські виявили його мертвим. 

Для встановлення причини смерті тіло підлітка направлено на судово-медичну експертизу. Попередня причина смерті - переохолодження. Жодних слідів насильницької смерті на тілі підлітка не виявили.

Слідство розпочало кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України.

Матір хлопця померла, і він проживав разом з батьком. Їх родина перебувала на обліку, як така, що опинилась у складних життєвих обставинах.

Макс Мельник

26 грудня, 2021