Зниклого десятирічного вінничанина знайшли живим й неушкодженим (ФОТО)

Новини Вінниці / Зниклого десятирічного вінничанина знайшли живим й неушкодженим (ФОТО)

Як повідомляв NaПарижі, учора несподівано зник десятирічний вінничанин Дмитро Солодкий. Близько шостої години вечора він з оселі пішов у магазин АТБ, але не повернувся. Мобільного телефону з собою не узяв. Не дочекавшись дитини, його батько близько 20:00 звернувся у поліцію. На щастя, за кілька годин хлопчину знайшли живим й неушкодженим.

Як повідомляв NaПарижі, учора несподівано зник десятирічний вінничанин Дмитро Солодкий. Близько шостої години вечора він з оселі пішов у магазин АТБ, але не повернувся. Мобільного телефону з собою не узяв. Не дочекавшись дитини, його батько близько 20:00 звернувся у поліцію.

На щастя, за кілька годин хлопчину знайшли живим й неушкодженим. 

Як тривали пошуки та де перебував Дмитро – повідомили у відділі комунікації поліції Вінниччини: 

«На пошуки зниклого було піднято по тривозі особовий склад усіх підрозділів вінницької поліції та обласного главку. Орієнтування з прикметами дитини розіслали усім мобільним екіпажам поліції . На місці події організовував роботу підлеглих керівник поліції Вінниччини Юрій Педос. Поліцейські впродовж двох годин шукали зниклу дитину. Опитували місцевих мешканців, перевіряли підвали, технічні поверхи навколишніх будинків, прочісували двори в районі Лісопарку, мікрорайону Поділля.
Через дві години пошуків один з поліцейських знайшов дитину в супермаркеті «Петроцентр» .
Поліцейські поспілкувалися з хлопчиком та його татом. З’ясувалося, що 10-літній Дмитрик пережив складні життєві обставини – у нього померла мама. Вінницькі поліцейські опікуватимуться долею хлопчика, який зараз проживає вдвох з батьком. А генерал поліції Юрій Педос запросив Дмитрика на екскурсію до Головного управління поліції, щоб познайомити з роботою поліцейських».

 
 

Юрій Ярмощук

7 лютого, 2019