Зникла школярка з Хмельницького району ховалася в під’їзді вінницької багатоповерхівки

Новини Вінниці / Зникла школярка з Хмельницького району ховалася в під’їзді вінницької багатоповерхівки

Учора, 2 листопада, у селі Сосни Хмельницького району після одного з уроків раптово зникла 13-річна дівчинка. Про цю надзвичайну пригоду поліції повідомив директор згаданого навчального закладу. Зниклу ученицю негайно почали шукати поліцейські Літина та Вінниці, а також працівники державної рятувальної служби.

Учора, 2 листопада, у селі Сосни Хмельницького району після одного з уроків раптово зникла 13-річна дівчинка. Про цю надзвичайну пригоду поліції повідомив директор навчального закладу. Зниклу ученицю негайно почали шукати поліцейські Літина та Вінниці, а також працівники державної рятувальної служби.

На щастя, 3 листопада, близько 3-ї години ночі неповнолітню утікачку знайшли живою й неушкодженою. Як повідомив відділ комунікації поліції Вінницької області, після уроку, нікому про це не повідомивши, вона сіла в маршрутку й дісталася обласного центру. Вдень тинялася вулицями, вночі ж, коли пішов дощ, сховалася у під’їзді  багатоповерхівки на Хмельницькому шосе. Пильні мешканці відразу повідомили правоохоронців про одиноку дівчинку, яка «відпочивала» на сходинках у під’їзді...

Поліції втікачка повідомила, що не хотіла повертатися додому, оскільки посварилася з батьками. Аби таке не повторилося, правоохоронці провели з нею та її рідними роз’яснювальну бесіду. Чи допоможе це – покаже час.

Юрій ЯРМОЩУК

Антон Булгаков

3 листопада, 2017