Знайомий «по інтернету» пограбував вінничанку на першому побаченні

Новини Вінниці / Знайомий «по інтернету» пограбував вінничанку на першому побаченні

Вінницька поліція 12 березня розшукала колишнього засудженого, який підозрюється у пограбуванні неповнолітньої дівчини. Перебуваючи за ґратами, чоловік «по інтернету» познайомився з 16-річною дівчиною, а коли звільнився запросив на побачення. Зустрілася пара на Тяжилові. Вінничанин забрав у підлітка телефон і пішов…

Вінницька поліція 12 березня розшукала колишнього засудженого, який підозрюється у пограбуванні неповнолітньої дівчини. Перебуваючи за ґратами, чоловік «по інтернету» познайомився з 16-річною дівчиною, а коли звільнився запросив її на побачення. Зустрілася пара на Тяжилові. Вінничанин забрав у підлітка телефон і пішов…

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, 12 березня до Лівобережного відділення поліції із заявою про пограбування своєї доньки звернулась жителька Вінницького району. Жінка пояснила, що близько 14.00 донька зустрілась з молодим чоловіком. Познайомились вони у мережі Інтернет ще влітку.

Під час спілкування чоловік взяв з рук дівчини телефон та пішов… «Побачення» відбувалося на вулиці Ватутіна. Протягом кількох годин оперативники затримали підозрюваного. Ним виявися 24-річний вінничанин, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за грабежі. Телефон дівчини у нього вилучили.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 1 ст. 186 КК України (грабіж), що передбачає до 4 років позбавлення волі. Затриманий від пояснень відмовляється.

Макс Мельник

13 березня, 2020