Зловмисник заліз у будинок викрав гроші, які житель Вінниччини збирав на лікування

Новини Вінниці / Зловмисник заліз у будинок викрав гроші, які житель Вінниччини збирав на лікування

На дороговартісне лікування 47-річний мешканець Тульчина збирав гроші. Прокинувшись, він був вражений тим, що гаманець, в якому були 3 тисячі доларів і 2000 гривень, виявився порожнім. Розшукати зловмисника поліції допомогли камери відеонагляду.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, із заявою чоловік звернувся до правоохоронців 1 січня. Переглянувши відео з камер спостереження правоохоронці запідозрили у причетності до злочину 41-річного чоловіка. Раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Поліцейські затримали його за місцем проживання на околиці Тульчина. На допиті затриманий, в якого вилучили викрадені кошти зізнався, що колись проводив ремонтні роботи в будинку, де зараз мешкає заявник. Проїжджаючи повз на мопеді, він побачив відчинені двері й скористався моментом. Пробрався в оселю поки хазяїн спав, забрав гаманець з грошима та втік.

Після проведення необхідних слідчих дій гроші повернуть власнику.

Слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. За вчинену крадіжку чоловіку загрожує до восьми років ув’язнення.

Макс Мельник

2 січня, 2024