Завершено розслідування жорстокого вбивства молодої жмеринчанки, яка торік зникла у Вінниці

Новини Вінниці / Завершено розслідування жорстокого вбивства молодої жмеринчанки, яка торік зникла у Вінниці

У жовтні минулого року до правоохоронців прийшла схвильована мешканка Жмеринки та розповіла про раптове зникнення її 20-річної доньки. Зникла дівчина знімала у Вінниці житло. А 28 жовтня вийшла з оселі та не повернулася й не відповідала на телефонні дзвінки.

У жовтні минулого року до правоохоронців прийшла схвильована мешканка Жмеринки та розповіла про раптове зникнення її 20-річної доньки. Дівчина знімала у Вінниці житло. А 28 жовтня вона вийшла з оселі та не повернулася, не відповідала й на телефонні дзвінки.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, оперативники опитали десятки людей – рідних, знайомих, сусідів, водіїв автобусів і таксі. Вони намагалися встановити, що відбулося в день зникнення та після того. Оголошення про її зникнення розміщувалися в ЗМІ та соціальних мережах.

Наполегливі пошуки принесли результати, однак дуже сумні. Було встановлено, що дівчина мертва. У її вбивстві підозрюється 30-річний чоловік, який два років провів у виправній установі за побиття жінки, позбавлення її волі та зґвалтування.

Слідчим він розповів, що зі зниклою познайомився через Інтернет. А от де вона перебуває – гадки не має. Утім, вінницькі правоохоронці зібрали вагомі докази, які вказували на його причетність до страшного злочину. Під час сварки він задушив дівчину. А затим, намагаючись приховати сліди, закопав її на подвір'ї свого обійстя на Шаргородщині.

Затриманому оголошено про підозру. У скоєному він зізнався. Йому інкримінують ч.1 ст.115 ККУ – навмисне вбивство. Передбачене цією статтею покарання – до 15 років ув'язнення.