Затриманому на Вінниччині чоловіку, якого підозрюють у зґвалтуванні, обрано запобіжний захід

Новини Вінниці / Затриманому на Вінниччині чоловіку, якого підозрюють у зґвалтуванні, обрано запобіжний захід

Про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою  36-річного жителя Теплицького району Вінницької області, клопотала Бершадською місцева прокуратура.

Про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою 36-річного жителя Теплицького району Вінницької області, клопотала Бершадською місцева прокуратура.

Як повідомили у пресслужбі прокуратури Вінницької області, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, затриманий, демонтувавши вікно, проник до житлового будинку 60-річної односельчанки та згвалтував її.  В клопотанні викладені  існуючі ризики передбачені ст.1770 КПК України.

Однак, слідчий суддя, розглянувши вказане клопотання, відмовив в обранні щодо підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою обравши цілодобовий домашній арешт.

Бершадською місцевою прокуратурою, внесено апеляційну скаргу на ухвалу слідчого судді.  Апеляційним судом Вінницької області задоволено скаргу та застосовано, щодо підозрюваного, 60 днів тримання під вартою без визначення розміру застави.