На Вінниччині сирота отримав квартиру: хлопець заселиться туди з молодою дружиною

Новини Вінниці / На Вінниччині сирота отримав квартиру: хлопець заселиться туди з молодою дружиною

У Вінницькій області 23-ти річний Олександр Пастушенко, який ріс без батьківського піклування, отримав власне житло – квартиру в Жмеринці, яку придбали за рахунок державного бюджету.

У Вінницькій області 23-річний Олександр Пастушенко, який ріс без батьківського піклування, отримав власне житло – квартиру в Жмеринці, яку придбали за рахунок державного бюджету.

Хлопець нещодавно створив родину і зараз вони з дружиною чекають малюка, тому вирішення «житлового питання» для Олександра дуже актуальне.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної державної адміністрації.

Олександр Пастушенко з 2017 року служив за контрактом в 191 бригаді, боронив суверенітет України в зоні АТО/ООС.

«Ця квартира, яку мені сьогодні дала держава, дає мені можливість перевести сюди мою дружину. Ми сьогодні в очікуванні дитини. Тому це вкрай своєчасна і потрібна допомога. Насправді, ніколи не вірив, що держава колись подбає про мене», - поділився своїми враженнями Олександр.

Зазначимо, що відповідні служби Жмеринського району мають надати Олександру повний супровід – починаючи від встановлення статусу учасника бойових дій, роз’яснення усіх прав та можливостей щодо інших державних та обласних програм.