Вінницький забудовник Сергій Обуховський пропонує виграти новенький таунхаус

Новини Вінниці / Вінницький забудовник Сергій Обуховський пропонує виграти новенький таунхаус

Унікальний на теренах Вінниці і України розіграш новенького танхаусу влаштує молодий та амбітний забудовник Сергій Обуховський. Поблизу берега Південного Бугу на Старому місті невдовзі з’явиться житловий комплекс з п`яти танхаусів. Забудовник пропонує вінничанам прийняти участь у конкурсі та виграти один з них. Умови розіграшу прості – купуєш техніку для дому і отримуєш квиток, за яким і можна виграти таунхаус.

Унікальний на теренах Вінниці і України розіграш новенького танхаусу влаштує молодий та амбітний забудовник Сергій Обуховський. Поблизу берега Південного Бугу на Старому місті невдовзі з’явиться житловий комплекс з п`яти танхаусів. Забудовник пропонує вінничанам прийняти участь у конкурсі та виграти один з них. Умови розіграшу прості – купуєш у забудовника квиток або отримуєш квиток у подарунок від ТМ ЕкоДім при покупці товарів або будівельних матеріалів, за яким стаєте учасником розіграшу.

Площа вишуканого своєю оригінальністю будинку сягає 125 м². Його зроблено в стилі Loft (інтер’єр створено з елементами промислового дизайну, який бере свій початок з 40-х років ХХ ст.) і «хай-тек» (переважаюча більшість в інтер’єрі металу і скла та його естетичне просторове освоєння). Для обох стилів характерна практичність і функціональність.

Концепція будівництва витримана дизайнерами у вишуканій кольоровій гаммі. Благоустрій території та розроблений якісний ландшафтний дизайн дозволять відчути себе «на природі» вже за порогом.

Щасливчику розіграшу таунхаусу неймовірно поталанить, адже забудовник на усіх етапах будівництва контролює якість робіт та матеріалів. Закладено надійний фундамент з «подушки» в два ряди бетонних блоків з армованим поясом. Цегляна кладка виконана товщиною стін 380 мм. У будинках передбачені міцні бетонні сходи. Висота поверхів - 2.9 м. Фасад утеплений мінеральною ватою товщиною 100 мм, а дах будинку - 200 мм.

Присутність в архітектурі будинку величезних панорамних вікон класу Elite з шестикамерним профілем і потрійним склопакетом відкриває мешканцям чудовий краєвид на ліс і річку Південний Буг. Надійність і безпеку забезпечать вхідні двері фірми Straj. Чудова система вентиляцій в поєднанні з системою кондиціювання забезпечать свіжим повітрям просторі кімнати.

Особливістю планування будинків являється вихід з кухні-студії на терасу. Територія та тераса по периметру огороджена високим парканом, що убезпечить мешканців від небажаних гостей та є ідеальним місцем для людей, які віддають, перевагу комфорту, затишку та спокою. Мешканці не будуть чекати вихідних днів, щоб відпочити на природі адже будинок гармонійно інтегрований в природнє середовище. У мешканців, які проживатимуть тут, повсякчас буде можливість запросити гостей до себе.

Також у помешканні передбачені сучасна система електропостачання, двуконтурний котел, що забезпечить теплом затишок вашої оселі і гарячу воду, централізоване газопостачання, система водовідведення з клапаном. Дане житло пасує вільним людям, які полюбляють пересування на автомобілі, адже поруч з таунхаузами передбачається створити 15 паркових місць.

У щасливчика, який виграє житло, не виникнуть юридичні проблеми з оформленням таунхаузу, адже будівництво ведеться прозоро - з будівельним паспортом та повідомленням про початок будівництва, що для Вінниці не таке вже й звичне явище.

Слід нагадати, що генеральним партнером розіграшу таунхаусу являється ТМ ЕкоДім. Для участі у розіграшу квиток можна придбати у забудовника або отримати квиток у подарунок від генерального партнера при покупці будівельних матеріалів.

«Людина купує будівельні матеріали, і в подарунок від компанії отримує квиток, в якому заповнюється прізвище, ім’я, по-батькові, номер телефону, підпис. Кожен квиток має свій порядковий номер. А на зворотній стороні вписується три останні цифри номеру паспорта або ID-картки. Потім, коли всі квитки будуть вручені, на телеканалі ВІТА в прямому етері буде відбуватись розіграш самого будинку.

Яким чином буде відбуватись розіграш? В студії буде розміщено чотири прозорих скриньки. В кожну скриньку перед початком розіграшу ми поміщаємо кульки з цифрами від нуля до дев’яти. Обираємо незалежну дитину, яка буде стояти спиною до цих скриньок і по черзі з кожної скриньки буде діставати по одній цифрі. З однієї скриньки, другої, третьої, четвертої. І ми отримаємо комбінацію. В кого ця комбінація буде співпадати з номером його квитка – на ту людину ми переписуємо право власності на новий будинок», – зазначив деталі конкурсу Сергій Обуховський.

До речі, С.Обуховський отримав патент щодо авторської методики продажу рухомого та нерухомого майна способом розіграшу, акції, лотереї.  

admin

4 серпня, 2020