Залізничний вокзал у Вінниці став доступніший: запрацювали ліфти

Новини Вінниці / Залізничний вокзал у Вінниці став доступніший: запрацювали ліфти

У Вінниці нарешті запрацювали встановленні у 2015 році ліфти. Відтепер люди з інвалідністю та всі бажаючі зможуть з комфортом дістатись як на залізничний перон разом зі своїм багажем.

У Вінниці нарешті запрацювали встановленні у 2015 році ліфти. Відтепер люди з інвалідністю та всі бажаючі зможуть з комфортом дістатись на залізничний перон разом зі своїм багажем.

Ліфти, які разом із пандусами та іншими зручностями з’явились на залізничному вокзалі Вінниці після реконструкції 2015 року, довгий час не могли запустити, оскільки не був проведений тендер на їх обслуговування.

Сьогодні, 26 лютого на своїй сторінці у Facebook радник міського голови Віктор Перлов, проінформував про успіхи у вирішенні цього питання. Нарешті...

Він подякував усім, хто доклав зусиль, щоб вирішити проблему.

Новини Вінниці / Залізничний вокзал у Вінниці став доступніший: запрацювали ліфтиНовини Вінниці / Залізничний вокзал у Вінниці став доступніший: запрацювали ліфтиНовини Вінниці / Залізничний вокзал у Вінниці став доступніший: запрацювали ліфтиНовини Вінниці / Залізничний вокзал у Вінниці став доступніший: запрацювали ліфти
Ірина Заіковата

26 лютого, 2020