Задля економії електроенергії: у Вінниці збільшать кількість автобусів на лінії, трамваїв та тролейбусів випускатимуть менше

Новини Вінниці / Задля економії електроенергії: у Вінниці збільшать кількість автобусів на лінії, трамваїв та тролейбусів випускатимуть менше

У зв’язку з цинічними атаками ворога по критично важливій інфраструктурі України виникла необхідність у мінімізації використання електроенергії. Через це було у Вінниці прийнято рішення організувати рух електротранспорту в обмеженому режимі.

Як повідомляють у Вінницькій міськраді, відсьогодні випуск електротранспорту буде обмежено на 25%. У свою чергу, щоб зменшити пасажиронавантаження, було прийнято рішення залучити до перевезення резервні автобуси та маршрутні таксі.

«Ми всі маємо розуміти, що ці заходи є вимушеними, – каже директор департаменту транспорту та міської мобільності Андрій Сорокін. – Ми прийняли рішення скоротити кількість електротранспорту на маршрутах, але в той же час ми залучили до перевезення резервні автобуси та маршрутні таксі».

Олеся Рудницька

20 жовтня, 2022