За смертельний удар чоловіка у пах вінничанці оголосили вирок суду

Новини Вінниці / За смертельний удар чоловіка у пах вінничанці оголосили вирок суду

Богодухівський районний суд Харківської області виніс вирок вінничанці, яку визнано винною у смерті чоловіка. Обвинувачена не заперечувала, що ножем, який тримала у руках, було нанесено удар у пах… Проте обставини, через які це сталося, вона виклала в іншій версії, ніж сторона обвинувачення.

Як вказується у Єдиному реєстрі судових рішень, слідство надало докази того, що 4 жовтня 2020 року подружжя посварилося. дружина вдарила свого чоловіка ножем в область паху. Від отриманого поранення той помер.

Жінка частково визнала свою провину. За її словами, перед трагедією вони були у гостях, випивали. Повернувшись додому, дружина почала готувати курку. У той же час чоловік сказав, що поїде прогулятися до друзів або до інших жінок… Через це виник словесний конфлікт, внаслідок якого чоловік отримав смертельну рану ножем. Жінка запевняла, що не наносила удару, чоловік сам «впав на ніж» в її руці.

За умисне вбивство суд засудив уродженку Вінниці до 9 років позбавлення волі. Її також зобов'язали виплатити свекрусі 100 тисяч гривень компенсації моральної шкоди.

Макс Мельник

30 вересня, 2021