За нову вінницьку партію вже готові проголосувати 5% мешканців області

Новини Вінниці / За нову вінницьку партію вже готові проголосувати 5% мешканців області

Представників «ПАРТІЇ ВІННИЧАН» у Вінницькій міській раді, вже на старті виборчої кампанії, хочуть бачити майже 5% жителів міста.

Представників «ПАРТІЇ ВІННИЧАН» у Вінницькій міській раді, вже на старті виборчої кампанії, хочуть бачити майже 5% жителів міста.

По області рейтинг нової партії становить - 4,4%.

Саме такі висновки отримано в результаті проведеного дослідження у Вінниці та області протягом 1-13 вересня, авторитетною соціологічною групою «Рейтинг».

«Якщо відверто, результати соціологічного дослідження «Рейтингу», не стали для нашої команди несподіванкою – ми й раніше отримували соціологічні зрізи, щоб розуміти, як оцінюють нашу діяльність вінничани – каже голова «ПАРТІЇ ВІННИЧАН» Микола Філонов. - «Однак отримувати підтвердження про підтримку вінничан від однієї з найавторитетніших в Україні соціологічних установ дуже важливо, адже в їх достовірності ніхто не сумнівається. Те, що ми залишили позаду багато всеукраїнських партій з їх багатомільйонними бюджетами - свідчить про те, що вінничани давно втомились від старих політиків, олігархічних партій і їх бурхливої діяльності у власних інтересах. А от те, що у нашій області є проросійські партії, які долають прохідний бар’єр - тривожний сигнал для всієї Вінниччини. Ми з вінничанами не маємо морального права цього допустити».

Микола Філонов також зауважує про позитивну динаміку рейтингу «ПАРТІЇ ВІННИЧАН», що свідчить про великі сподівання вінничан на єдину політичну силу, яка представляє і бореться за інтереси кожного мешканця Вінниці і Вінницької області.

«Звичайно, це тільки початок. Виборчі перегони для вінницької партії ще не стартували! Відсоток довіри вінничан обов’язково збільшиться. Адже ми ще навіть не представили свою команду. Ми маємо потужний потенціал, я в цьому переконаний, в нашій партії - успішні авторитетні та дієві люди, які готові плідно попрацювати для вінничан, Вінниці та Вінницької області. Це приватні підприємці, медики, вчителі, АТОвці, фермери, багато молоді, представники місцевого самоврядування, юристи, митці, науковці і багато інших вінничан. Коли мешканці області познайомляться з нашою командою, - відсоток довіри до нашої партії буде набагато вищим» - стверджує голова ПАРТІЇ ВІННИЧАН Микола Філонов.

admin

18 вересня, 2020