За 8 кілограмів риби на Вінниччині рибалці виписали чималий штраф

Новини Вінниці / За 8 кілограмів риби на Вінниччині рибалці виписали чималий штраф

У Тульчинському районі працівники рибоохоронного патруля затримали рибалку, який здійснював вилов сітками сітками. Чоловік встиг наловити близько 8 кг риби, чим завдав збитків запасам на 5 202 грн.

У Тульчинському районі працівники рибоохоронного патруля затримали рибалку, який здійснював вилов сітками. Чоловік встиг наловити близько 8 кг риби, чим завдав збитків запасам на 5 202 грн.

Як повідомили в пресслужбі  Вінницького рибоохоронного патруля, 17 жовтня на річці Південний Буг, в с. Заозерне Тульчинського району Вінницької області, що поблизу Ладижину, близько 07:00 було виявлено порушника, який здійснював вилов риби в брід лісковими сітками.

Чоловік встиг виловити 44 плітк, 5 окунів, 2 сазани, одного товстолоба та одного судака. Загальна вага незаконно добутих водних біоресурсів склала 8 кг. Збитки, завдані рибним запасам, становлять 5 202 грн.

На особу складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи готуються для передачі до районного суду за місцем скоєння правопорушення.

Ірина Заіковата

19 жовтня, 2020