"Японські" вихідні у Вінниці – чого чекати від східного фестивалю

Новини Вінниці / "Японські" вихідні у Вінниці – чого чекати від східного фестивалю

В Україні цей фестиваль проводиться вчетверте. З історією та традиціями країни висхідного сонця вже ознайомилися мешканці Львову, Одеси та Дніпра.

В Україні цей фестиваль проводиться вчетверте. З історією та традиціями країни Висхідного сонця вже ознайомилися мешканці Львову, Одеси та Дніпра.

Цими вихідними, 5 та 6 листопада, у Вінниці відбудуться виставки, майстер-класи, концерти. Зокрема, у центрі сучасного мистецтва «ART-SHIK» (вул. Арх. Артинова, 12А) охочі зможуть побачити японську кераміку, чайне приладдя та кімоно, а також фотографії, які розповідають про історію та сучасне життя стародавньої столиці Кіото. Там влаштують й майстер-класи з фурошікі та орігамі, для бажаючих особливої екзотики пропонують навіть урок японської мови. Один, тому без гарантії "якості"... 

Культурні заходи в рамках фестивалю проходитимуть у приміщенні міської ради, краєзнавчому музеї, готелі «Франція» й обласній філармонії. І навіть у спортклубі «Нокаут». Там можна буде побачити покази японських бойових мистецтв.

Юрій ЯРМОЩУК

 

Антон Булгаков

3 листопада, 2017