Як вінничани прикрашають оселі під час карантину? Невмируща класика - барельєф

Новини Вінниці / Як вінничани прикрашають оселі під час карантину? Невмируща класика - барельєф

Не дивлячись на швидку зміну й різноманітність дизайнів інтер'єру, вінничани почали повертатись до класики у вигляді барельєфів. Вінницькі майстрині кажуть, що даний вид інтер'єрного рішення  завжди буде актуальним та при правильному рішенні дизайнера зможе поєднатись навіть з хайтеком.  

Не дивлячись на швидку зміну й різноманітність дизайнів інтер'єру, вінничани почали повертатись до класики у вигляді барельєфів. Вінницькі майстрині кажуть, що даний вид інтер'єрного рішення завжди буде актуальним та при правильному рішенні дизайнера зможе поєднатись навіть з хайтеком.  

У мережі Інтернет можна знайти варіанти ліпнини на будь-який смак. Чарівні квіти, казкові птахи та безліч інших художніх рішень можна побачити на фото майстринь з Вінниччини у мережі Facebook .  

"Життя триває, навіть в карантин, коли скрізь напруга і стрес - трохи прекрасного!!!", - саме так жителька Вінниччини Валентина Сутика описує роботи молодої дівчини  Ангеліни Салабай з Нової Ободівки.   

Редакція NаПарижі вже розповідала про вінничанок-близнючок Катерину і Дарину Боцюри, які виготовляють авторські ляльки, для яких дівчата перетворили одну з кімнат у квартирі на творчу майстерню. Окрім ляльок, дівчата пишуть картини маслом та акриловими фарбами, розписують стіни в техніці барельєф та оздоблюють їх ліпниною і сусальним золотом.

Фото взяті зі сторінок майстринь у мережі Facebook

Новини Вінниці / Як вінничани прикрашають оселі під час карантину? Невмируща класика - барельєфНовини Вінниці / Як вінничани прикрашають оселі під час карантину? Невмируща класика - барельєфНовини Вінниці / Як вінничани прикрашають оселі під час карантину? Невмируща класика - барельєфНовини Вінниці / Як вінничани прикрашають оселі під час карантину? Невмируща класика - барельєфНовини Вінниці / Як вінничани прикрашають оселі під час карантину? Невмируща класика - барельєфНовини Вінниці / Як вінничани прикрашають оселі під час карантину? Невмируща класика - барельєфНовини Вінниці / Як вінничани прикрашають оселі під час карантину? Невмируща класика - барельєфНовини Вінниці / Як вінничани прикрашають оселі під час карантину? Невмируща класика - барельєф
Ірина Заіковата

27 березня, 2020