Як у Вінниці опломбувати та розпломбувати прилади обліку гарячої води

Новини Вінниці / Як у Вінниці опломбувати та розпломбувати прилади обліку гарячої води

Періодично будь-який лічильник потребує діагностики. Перед повіркою його слід розпромбувати, а потім відновити пломбу. Наразі у Вінниці максимально спростили цей процес.

«КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» надає послуги з розпломбування та опломбування індивідуальних приладів обліку гарячої води. Вартість розпломбування одного приладу обліку становить 30 грн (з ПДВ), вартість опломбування одного приладу обліку – 35 грн (з ПДВ)», - йдеться у повідомленні підприємства.

Способи виклику контролера КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго»:

  • за номерами телефонів кол-центру: (0432) 60-54-44 або (098) 160-54-44;
  • через Viber, у режимі повідомлень, за номером: (098) 160-54-44;
  • в Telegram обрати відповідну функцію в чат-боті ВMTE;
  • залишити онлайн-заявку на офіційному сайті підприємства за посиланням http://vmte.vn.ua/workMeter.html.

При оформленні заявки будь-яким способом споживачам повідомлять день приходу контролера та нададуть рахунок для оплати за послугу. 

«Звертаємо увагу, що онлайн-заявка на виклик контролера опрацьовується протягом двох робочих днів (врахуйте, що п’ятниця, субота та неділя – вихідні дні у міжопалювальний сезон). При створенні заявки обов’язково зазначайте коректну електронну адресу, адже саме на зазначену вами адресу, буде відправлено відповідь щодо дня приходу контролера і рахунок, який необхідно буде оплатити. Перевіряйте також папку «спам», тому що були випадки, коли лист потрапляв саме туди», - зазначають у «Вінницяміськтеплоенерго».

Якщо вінничани звертаються до підприємства з питання первинного опломбування приладу обліку (прилад обліку встановлюєте вперше) або щодо опломбування вентиля у закритому стані (у випадку некористування гарячою водою), то рахунок необхідно оплатити одразу після виклику контролера. 

Якщо необхідно розпломбувати прилад обліку (для ремонту, повірки, заміни тощо), рахунок на оплату зможете отримати в контролера, який прийде до вас розпломбувати прилад обліку. Оплатити рахунок у такому випадку необхідно буде до наступного візиту контролера для опломбування лічильника. Опломбування необхідне, оскільки без цього ваш лічильник  не буде поставлено на комерційний облік.  

«Звертаємо увагу, що нарахування відповідно до показників індивідуального приладу обліку здійснюються лише у випадку, коли лічильник гарячої води взятий на комерційний облік», - додають на підприємстві.

Макс Мельник

10 травня, 2022