Як сучасні технології допомагають зареєструвати шлюб (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Як сучасні технології допомагають зареєструвати шлюб (ВІДЕО)

Заяву на реєстрацію шлюбу нині можна подати он-лайн – завдяки впровадженню проекту, який спрощує доступ до адміністративних послуг. Для цього треба лише зайти на сайт Мінюсту та скористатися таким сервісом. Не виходячи з дому можна й оплатити послуги щодо реєстрації шлюбу. Але не всі мешканці нашого міста, й не лише, використовують таку можливість – заяву до РАЦСу подають традиційно. Зокрема, вінничани Микола та Тетяна, вирішивши одружитися, не стали подавати заяву он-лайн, мовляв, до весілля ще кілька місяців, тож поспішати не доводиться. А от для тих, хто не хоче чекати, Мінюст пропонує скористатися послугою «Пілотний проект за добу». Як інформаційні технології допомагають вінничанам швидко зареєструвати шлюб, а також чому стало простіше одружуватися з іноземцями – у сюжеті ТРК «Вінниччина».

Заяву на реєстрацію шлюбу нині можна подати он-лайн – завдяки впровадженню проекту, який спрощує доступ до адміністративних послуг. Для цього треба лише зайти на сайт Мінюсту та скористатися спеціальним сервісом. Не виходячи з дому можна й оплатити послуги щодо реєстрації шлюбу.

Але не всі мешканці нашого міста, й не лише, використовують таку можливість чи навіть знають про неї – заяву до  РАЦСу подають традиційно. Зокрема, вінничани Микола та Тетяна, вирішивши одружитися, не стали подавати заяву он-лайн, мовляв, до весілля ще кілька місяців, тож поспішати не доводиться. 

А от для тих, хто не хоче чекати, Мінюст пропонує скористатися послугою «Пілотний проект за добу». 

Як інформаційні технології допомагають вінничанам без зайвого клопоту зареєструвати шлюб, а також чому стало простіше одружуватися з іноземцями – у сюжеті ТРК «Вінниччина».

Юрій Ярмощук

5 серпня, 2018