Стали відомі подробиці вбивства вінничанки, тіло якої знайшли неподалік залізничних колій

Новини Вінниці / Стали відомі подробиці вбивства вінничанки, тіло якої знайшли неподалік залізничних колій

У вівторок, 21 серпня у Вінниці знайшли мертвою молоду жінку. NaПарижі вже повідомляв, що тіло вінничанки з вогнепальним пораненням виявили на вулиці Привокзальній, неподалік залізничних колій на стежці, якою ходять місцеві мешканці. Відомо, що вбита вранці вийшла з дому на роботу.

У вівторок, 21 серпня у Вінниці знайшли мертвою молоду жінку.Раніше NaПарижі вже повідомляв, що тіло вінничанки з вогнепальним пораненням виявили на вулиці Привокзальній, неподалік залізничних колій, на стежці, якою ходять місцеві мешканці. Відомо, що вбита вранці вийшла з дому на роботу.

 «Близько 10 ранку до поліції надійшло повідомлення від місцевих мешканців, що на вулиці Привокзальній знайдено мертвою жінку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Особу загиблої було встановлено. Нею виявилася 1986 року народження вінничанка, яка проживає неподалік вчинення злочину. Слідчі відпрацьовують різні версії, вивчають коло осіб з якими вона спілкувалася і роблять усе можливо, аби з’ясувати особу причетну до її вбивства», - розповіли у відділі комунікації поліції Вінницької області.

За фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст 115 КК України (умисне вбивство).

Рідні загиблої у соцмережах просять відгукнутися вінничан, які були свідками злочину і повідомити інформацію, якою володіють у поліцію чи особисто їм. Так, зі слів сестри, у вбитої Віталіни залишилася шестирічна донечка.

У коментарях вінничани вказують, що у молоду жінку стріляли тричі. Двічі вбивця поцілив у голову, а одного разу - у спину. Також вони зазначають, що підозрюваного затримано. Нібито є підстави вважати, що це колишній чоловік вбитої.