Як прикрасити оселю на новорічну ніч

Новини Вінниці / Як прикрасити оселю на новорічну ніч

Ми звикли враховувати астропрогнози, останні тенденції у моді та безліч іншого, тому заздалегідь розмірковуємо, як змінити інтер'єр будинку перед Новим 2021 роком. Фахівці вже охоче діляться «секретами».

Ми звикли враховувати астропрогнози, останні тенденції у моді та безліч іншого, тому заздалегідь розмірковуємо, як змінити інтер'єр будинку перед Новим 2021 роком. Фахівці вже охоче діляться «секретами».

В оформленні інтер'єру найбільш актуальними будуть природні кольори, зокрема коричневий, бежевий і зелений. Декоратори запевняють, що колірна гамма повинна бути максимально природною, без зайвого контрасту.

Якщо ж потрібно додати більше кольору, тоді вибирайте пряні, теплі відтінки: помаранчевий, темно-червоний, гірчичний. Основне завдання прикраси інтер'єру – сформувати в будинку максимально огортаючу сімейну атмосферу.

Водночас декоратори застерегають від використання в оформленні занадто яскравих і неприродних кольорів: рожевого, фіолетового, блакитного. У цьому сезоні в тренді натуральність, традиційні поняття про родинне вогнище.

Тому, кажуть, варто відмовитися від використання прикрас у вигляді дощику та іграшок з блискітками. Якщо хочете додаткового блиску, оптимально створювати його за рахунок благородних, традиційних матеріалів, таких як латунь, золото, а також скляних іграшок пляшкового кольору.

Також нагадаємо, що додати святкової атмосфери в будинку напередодні Нового року допоможуть невигадливі новорічні композиції з кулями і наклейки на вікна. Однак під час оздоблення потрібно врахувати деякі нюанси: вони можуть бути паперовими, намальованими зубною пастою або фарбами, або вже готовими стікерами. Водночас не забувайте дотримуватися єдиного стилю оформлення кімнат.

Для прикрашання дверей можна обрати новорічні вінки з живими гілочками і кулями, підібраними під ті, які вже є на ялинці. На полицях можна покласти також кілька ялинових гілок, поставити великі свічки, цукерки.

Важливо не забути і про подарунки перед Новим роком. Наприклад, батькам можна подарувати те, чим вони найбільше захоплюються, або щось практичне і корисне в побуті. Це може бути побутова або цифрова техніка, подарунок для спільного дозвілля або настрою.

Олеся Рудницька

27 грудня, 2020