Як і з ким провели зимові канікули відомі вінничани

Новини Вінниці / Як і з ким провели зимові канікули відомі вінничани

Голова Вінницької облдержадміністрації Сергій Борзов зізнається, що Новий рік зустрів у Києві з родиною. На початку січня він з дружиною – депутаткою від «Слуги народу» Іриною Борзовою – та дітьми поїхали до Об’єднаннях Арабських Еміратів.

Голова Вінницької облдержадміністрації Сергій Борзов зізнається, що Новий рік зустрів у Києві з родиною. На початку січня він з дружиною – депутаткою від «Слуги народу» Іриною Борзовою – та дітьми поїхали до Об’єднанних Арабських Еміратів.

«Карпати ми любимо, але ж ціни у «Буковелі» на початку січня були космічними, тому відмовилися. Але у планах є… Збираємося у лютому поїхати. Діти та Іра полюбляють кататися. Я – ні», - пояснив губернатор.

Народний депутат від «Слуги народу» Максим Пашковський запевняє, що новорічно-різдвяні свята провів у Києві та Вінниці.

«Повернувся до рідного міста 8 січня. Адже була робота на окрузі. Крім цього, провів час з родиною», - пояснив парламентар.

На відпочинок до Карпат чи за кордон народний обранець не виїжджав. Каже, не мав на це достатньо вільного часу.

Фронтмен гурту ТіК Віктор Бронюк у середині січня хизувався у Facebook світлинами з Єгипту, де він з родиною відпочивав. Судячи з дописів та фото, музикант і політик-початківець залишився задоволеним гарячим пустельним піском, екскурсією до Іордану та відпочинком загалом. Щодо гастролей, то Віктор вирушив на виступи лише наприкінці місяця.

Вінницький актор, шоумен та депутат міської ради від "Слуги народу" Олександр Теренчук у Новорічну ніч, як і більшість артистів, працював. Каже, 1 січня святкував із родиною у Вінниці, а на Різдво поїхали до батьків у Літин. Із 9 січня й досі виконавець ролі дільничного - у Києві. Там знімають новий сезон сіткому "Одного разу під Полтавою". 

«Свята цього року у нас з родиною були сімейними і в колі найближчих», - зазначає О.Теренчук.

- У Карпати або за кордон - у теплі краї - поїхати не хотілося?

«Чесно кажучи, є певні моменти, коли відпочинок недоречний, бо треба працювати. У нас розпочались зйомки зимового сету «Одного разу під Полтавою», якого ще не було - завжди у серіалі було літо. Через це нас попередили, щоб у січні всі були в Україні. 15 лютого глядачі уже зможуть оцінити перші серії «зимової Полтави», - пояснює артист.

Мер Вінниці Сергій Моргунов не афішує місце зимового відпочинку. Принаймні на спробу NaПарижі дізнатися, міський голова не відповів. І він не єдиний з вінницьких політиків, хто тримає у таємниці таке особисте...  

Олег Верлан

27 січня, 2021