Випускники профільних вишів долучилися до родини рятувальників Вінниччини

Новини Вінниці / Випускники профільних вишів долучилися до родини рятувальників Вінниччини

У Вінницькій області 17 випускників профільних вишів приєдналися до команди рятувальників.

Перехід зі студентського життя до професійної діяльності в рятувальній службі може бути складним для молодих спеціалістів. Тому важливо забезпечити їхню адаптацію та підтримку на цьому етапі.

Психологи рятувального відомства провели ряд заходів, спрямованих на формування корпоративної культури та налагодження ділового спілкування. Заняття містили в собі взаємодію зі співробітниками ДСНС для засвоєння професійних навичок та встановлення ефективного комунікаційного процесу з цивільним населенням та посадовими особами.

Окрім того, проведено тренінгові заняття з аналізу власних емоцій та поведінки з метою збереження ментального здоров’я надзвичайників. Ці заходи відбулися в рамках реалізації Проєкту МВС “Пункт психологічних практик”, спрямованого на підтримку психологічного благополуччя працівників правоохоронних органів.

 

Новини Вінниці / Випускники профільних вишів долучилися до родини рятувальників ВінниччиниНовини Вінниці / Випускники профільних вишів долучилися до родини рятувальників ВінниччиниНовини Вінниці / Випускники профільних вишів долучилися до родини рятувальників ВінниччиниНовини Вінниці / Випускники профільних вишів долучилися до родини рятувальників ВінниччиниНовини Вінниці / Випускники профільних вишів долучилися до родини рятувальників Вінниччини
Михайло Білик

16 квітня, 2024