ВТЕІ до свого 50-річчя встановив пам’ятник сові і нову фотозону на Соборній, а також відкриває новий корпус на Театральній

Новини Вінниці / ВТЕІ до свого 50-річчя  встановив пам’ятник сові і нову фотозону на Соборній, а також відкриває новий корпус на Театральній

У вівторок, 18 вересня Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ офіційно відзначатиме своє 50-річчя. До ювілею біля навчального закладу, який знаходиться на вулиці Соборній встановили нову фотозону «Я Люблю ВТЕІ». Локація знаходиться по правій стороні корпусу, із лівої сторони встановлено бронзовий пам’ятник сові, яка є символом мудрості. Його виготовив столичний скульптор. Наразі монумент обмотаний чорною плівкою, відкриють завтра під час свята.

У вівторок, 18 вересня, Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ офіційно відзначатиме своє 50-річчя. До ювілею біля навчального закладу, який знаходиться на вулиці Соборній, встановили нову фотозону «Я люблю ВТЕІ». Локація знаходиться по правій стороні корпусу, із лівої сторони встановлено бронзовий пам’ятник сові, яка є символом мудрості. Його виготовив столичний скульптор. Наразі монумент обмотаний чорною плівкою,  відкриють його завтра під час свята.

Крім того, на 18 вересня, заплановано відкриття нового корпусу, який знаходитиметься по сусідству із головним – на Театральній, 21. Раніше там знаходилася Вінницька філія Державної академії статистики, обліку та аудиту Держкомстату України. Однак кільканадцять років тому її закрили. Нині у корпусі Вінницький торговельно-економічний інститут завершує останні приготування.

 

Саша Григоровська

17 вересня, 2018