Врятовано двох людей, які тонули у ставку

Новини Вінниці / Врятовано двох людей, які тонули у ставку

Чоловік витяг двох людей з крижаної води до приїзду Служби порятунку.

У селі Йосипівка Самгородської громади Хмільницького району на Вінниччині чоловік, на ім'я Віталій Шпінь виявив справжню геройську вдачу, врятувавши двох чоловіків від загибелі у ставку. Інцидент трапився 7 лютого, але лише зараз історія героїчного вчинку стала відомою громадськості.

Повернувшись додому з роботи, Віталій почув крики про допомогу, що доносилися зі сторони ставка неподалік від його оселі. Не вагаючись ні мить, він взяв подовжувачі та телефон та побіг на допомогу. Прибувши на місце, Віталій розгубився, але швидко зробив висновок, як найефективніше допомогти потопаючим.

Використавши подовжувачі, Віталій зумів дотягнутися до чоловіків, які боролися у крижаній воді, та витягнув їх на берег. Після цього він зателефонував до рятувальників та медиків, які вже чекали на місці. Переконавшись, що з постраждалими все гаразд, Віталій повернувся до своїх справ.

Герой інциденту сам себе не вважає, стверджуючи, що головне - це те, що люди залишилися живими та безпечними. Його вчинок став прикладом високої гуманності та самовідданості, які завжди актуальні в будь-яких ситуаціях, що потребують негайного реагування.

Михайло Білик

20 лютого, 2024