Волонтер Бірюков дискредитацію командувача ПС ЗСУ Дроздова пов’язує з бажанням його усунути

Новини Вінниці / Волонтер Бірюков дискредитацію командувача ПС ЗСУ Дроздова пов’язує з бажанням його усунути

Відомий український громадський діяч і волонтер Юрій Бірюков у Facebook висловив власну думку, щодо повідомлення про підозру командувачу ПС ЗСУ Сергію Дроздову. Він вважає, що розпочата «інформаційна спецоперація», яка «гідна статусу «класичної», мета якої спочатку дискредитувати керівництво армії, а потім його усунути «при мовчазному схваленні «більшості».

Відомий український громадський діяч і волонтер Юрій Бірюков у Facebook висловив власну думку щодо повідомлення про підозру командувачу ПС ЗСУ Сергію Дроздову. Він вважає, що розпочата «інформаційна спецоперація», яка «гідна статусу «класичної». Її мета спочатку дискредитувати керівництво армії, а потім усунути «при мовчазному схваленні «більшості».

«Нашому суспільству якісно вбили в голову багато нісенітниці про армію. Але окремим розділом можна згадати нісенітницю про генералів. Їх обов'язково дуже-дуже багато, вони всі дармоїди, обов'язково паркетні і тилові, обов'язково пузаті. Якісний образ негативного героя. Є таке? Є таке!

А потім з генерала, роблять «цапа відбувайла», призначаючи його винним. І це я зараз не про генерала Марченко, який виявився винним в скрупульозному виконанні договорів на поставку, що не він стверджував і підписував. І це я зараз не про генерала Назарова, якого призначили винним в катастрофі Іл-76.

Тепер це про генерала Дроздова, якого вирішили призначити винним у катастрофі Ан-26», - написав очільник групи волонтерів «Крила Феікса» Ю.Бірюков.

Нагадаємо, NaПарижі писав, що командувач Повітряних сил ЗСУ Сергій Дроздов заявив, що «йде тиск на генералів. Особливо на тих, які з перших хвилин брали участь в антитерористичній операції»

Сергія Дроздова вважають підозрюваним у трагедії під Чугуєвим Харківській області, де 25 вересня близько 20:50 розбився Ан-26, загинуло 26 людей і лише один курсант вижив.

Зазначимо, штаб Повітряних сил ЗСУ розташовано у Вінниці.