Вночі окупанти атакували з повітря Дніпро, Кривий Ріг, Полтаву та Кременчук

Новини Вінниці / Вночі окупанти атакували з повітря Дніпро, Кривий Ріг, Полтаву та Кременчук

Вночі 2 квітня російські окупаційні війська сконцентрували свої зусилля на повітряних атаках подалі від лінії бойових дій. Зокрема орки атакували міста Дніпро, Полтаву, Кременчук і Кривий Ріг.

Як повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко в Telegram, в обласному центрі ворожі ракети влучили в інфраструктурний об’єкт.

За його словами, сталися серйозні руйнування. Поранення отримали двоє осіб. Він також підтвердив, що російські окупанти вночі обстріляли автозаправку у Кривому Розі. Крім того, вночі у Дніпропетровській області збили 4 ворожі ракети та 1 безпілотник.

По Кривому Рогу російські окупанти вночі завдали ударів з ракетних систем залпового вогню. Жертв внаслідок інциденту немає.

«Вночі орки з далекої відстані провели обстріл із систем залпового вогню території Криворізького району. Жертв немає», - написав в Facebook голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Про те, що росіяни завдали ракетних ударів по Полтаві, а у місті Кременчук ворог застосував авіацію розповів під час телемарафону очільник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

«Біля другої години ночі два інфраструктурні об’єкти у місті Полтава були атаковані не менше як чотирма ракетами. Що стосується міста Кременчука, то о шостій годині ранку були з трьох літаків, попередньо, атаковані промислові об’єкти Кременчука», - заявив Лунін.

За його словами, наразі рятувальники ліквідують пожежі. Інформації щодо жертв та постраждалих поки немає.