Вітер у Вінниці повалив дві зупинки, риштування та понад десять дерев

Новини Вінниці / Вітер у Вінниці повалив дві зупинки, риштування та понад десять дерев

За менш ніж дві доби негода зруйнувала у Вінниці десять повітряних ліній електропередач, дві зупинки громадського транспорту, одну автівку та понад десяток дерев.

За менш, ніж дві доби негода зруйнувала у Вінниці десять повітряних ліній електропередач, дві зупинки громадського транспорту, одну автівку та повалила понад десяток дерев.

Негода насунулася на Вінницю наприкінці 29 жовтня. За наступні майже дві доби вітер зі швидкістю понад 15 м/с навіть скинув будівельне риштування біля будинку № 101 на вулиці Соборній. Співробітники ГУ ДСНС зранку 30 жовтня «виправили» ситуацію.

У понеділок до центру адмінпослуг «Цілодобова варта» надійшли сигнали про пошкодження ліній електропередач майже по всьому місту. Більшість з 66 звернень у «Міські електромережі» – опрацювали. На 12.00 залишаються не усунутими лише 19 пошкоджень. Але суттєвими є тільки десять обривів повітряних ліній. Саме вони потребують часу на ремонт.

Щодо зупиночних павільйонів, то вітром повалено два – на вулиці Зодчих та Неміровському шосе біля підприємства «Барлінек Україна». А поруч з будинком № 35 на вул. Ватутіна – дерево впало на автівку.

Олег Верлан    

Антон Булгаков

31 жовтня, 2017