"Справа під Новий рік": десятирічний хлопець презентував книгу

Новини Вінниці / "Справа під Новий рік": десятирічний хлопець презентував книгу

У Вінниці відбулася надзвичайна подія: десятирічний Семен Кравченко представив свою книгу "Справа під Новий рік". Цей дивовижний хлопчик, переселенець із Харкова, разом з родиною переїхав до Вінниці два роки тому. І ось вже його перша книга, написана у такий юний вік, стала об'єктом захоплення та захвату для багатьох.

За словами самого Семена, процес написання книги для нього був надзвичайною радістю та щастям. Кожен вечір він сідав у своє крісло роздумів, занурюючись у світ фантазії та словесної магії. Його мати, Лілія Волєгова, здивовано зауважила, що спочатку не уявляла, що це буде настільки серйозно. Однак, перечитавши твір, вона переконалася, що це справжня літературна робота.

Сама книга "Справа під Новий рік" - це детектив, який цікавим чином розгортається в Калинівці на Вінниччині. Семен звернувся за порадами до своєї вчительки зарубіжної та української літератури, Марини Ковальчук, яка з радістю підтримала молодого письменника. Також у створенні книги допомагала Аліна Олійник, яка відзначила дорослість сюжету та допомогла у художній правці.

Неабияким досягненням є те, що Семен випустив свою книгу власним коштом. Наразі 150 примірників книги будуть розповсюджені у дитячі бібліотеки Вінниці, Харкова та Костянтинівки. Цей твір - свідченням того, що немає віку для творчості та досягнень, а мрії здійснюються тоді, коли маєш віру та натхнення.

Михайло Білик

9 травня, 2024