Вінницьких водіїв служба автомдоріг попереджає про ожеледицю

Новини Вінниці / Вінницьких водіїв служба автомдоріг попереджає про ожеледицю

В останні дні березня погода вирішила порадувати вінничан не весняним теплом, а весняним снігом. Сьогодні, 27 березня, повернулася справжня засніжена зима. Водночас в службі автомобільних доріг області запевняють, що стан проїзду автошляхами забезпечено.На розчистку автошляхів «випустили»50 одиниць техніки.

В останні дні березня погода вирішила порадувати вінничан не теплом, а весняним снігом. Сьогодні, 27 березня, повернулася справжня засніжена зима. Водночас в службі автомобільних доріг області запевняють, що стан проїзду автошляхами забезпечено. На розчистку автошляхів «випустили» 50 одиниць техніки.

«На дорогах області зранку працювали близько 80 дорожників. На обробку доріг використано понад 250 тонн піщано-соляної суміші. Покриття автошляхів мокре, проїзд дорогами загального користування державного значення забезпечено», - йдеться у повідомленні Служби автомобільних доріг у Вінницькій області на сторінці у Facebook.

У відомстві зазначають, що впродовж доби 27 березня в області очікується невеликий мокрий сніг та дощ. Температура повітря вдень близько 3 градусів тепла, а вночі опуститься до -1. Вночі, в зв’язку з пониженням температури можлива ожеледиця на дорогах.

«Шановні водії, будьте уважні та обережні, дотримуйтесь швидкісного режиму та не порушуйте правила дорожнього руху», - йдеться у повідомленні.

Фото Служби автомобільних доріг у Вінницькій області із сторінки у Facebook.

Новини Вінниці / Вінницьких водіїв служба автомдоріг попереджає про ожеледицю Новини Вінниці / Вінницьких водіїв служба автомдоріг попереджає про ожеледицю Новини Вінниці / Вінницьких водіїв служба автомдоріг попереджає про ожеледицю Новини Вінниці / Вінницьких водіїв служба автомдоріг попереджає про ожеледицю
Саша Григоровська

27 березня, 2019