Вінницький «меч Божий» і «нелох» став справжньою скандальною зіркою програми «Битва екстрасенсів». (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Вінницький «меч Божий» і «нелох» став справжньою скандальною зіркою програми «Битва екстрасенсів». (ВІДЕО)

Вінничанам, які захоплюються переглядом програми «Битви екстрасенсів», надовго запам’ятається їх земляк з Козятина - 42-річний фітнес-тренер Сергій Сизонюк. Чоловіка запросили стати героєм чергового «випробування», після якого він став справжньою зіркою та згадуватиметься глядачам ще досить довго.

Вінничанам, які захоплюються переглядом програми «Битви екстрасенсів», надовго запам’ятається їх земляк з Козятина - 42-річний фітнес-тренер Сергій Сизонюк. Чоловіка запросили стати героєм чергового «випробування», після якого він став справжньою зіркою та згадуватиметься глядачам ще досить довго.

Як пише Вінниця.Інфо, під час шоу, екстрасенси за сценарієм повинні були визначити, що спільного між п’ятьма невідомими їм людьми. Під час випробування було встановлено, що всі вони є чи були членами різних релігійних сект. Однак привернув до себе досить жвавий інтерес саме житель Козятину. Виявилось, чоловік не належить ні до жодної релігійної общини, критикує їх, а себе вважає посланцем Бога:

«Я спілкувався з представниками близько десяти конфесій, деномінацій: п’ятидесятники, харизмати, свідки Єгови, так звані, православ’я, католицизм… Я знаю дуже добре всі конфесії. Всі ці сектанти мене бояться як вогню. Я не лише викривач, я меч Божий, який карає», - переконаний Сергій Сизонюк.

Почувши історію життя чоловіка, екстрасенси розпочали копирсатись в його минулому, та «побачили», як той вибивав гроші з людей і розкурював в під’їздах "травку".

«Був такий гріх. Займались рекетом. Мені тоді було років 16-17, лихі 90-ті. В 20 років, коли я був гультяєм: махав скрізь ногами, був каратистом з косяком в зубах… Я потрапив до лікарні і лікарня мені нічим не допомогла. А потрапив я до лікарні, бо перекурив анашу. І тоді Господь вселив мені такий страх, саме перед ним, що я за день кинув курити і пити. На третю чи на четверту добу я зрозумів, що я не можу матюкатись», - розповів екстрасенсам фітнес-тренер.

Інший екстрасенс відзначив, що Сергій Сизонюк почав вважати себе особливим, певним месією саме через передозування, після якого у чоловіка розпочались проблеми з психікою. А на програму прийшов, щоб попіаритись та можливо підзаробити у майбутньому. Такі звинувачення розізлили героя.

«Ви будете наказані дуже сильно. Колись лжепророків камінням забивали. Треба погрожувати! Богом треба лякати!», - апелював Сергій Сизонюк.

Останньою крапку поставив екстрасенс, який повідомив, що Сергій є досить агресивною та зухвалою людиною, чим ще більше розізлив героя. Сергій майже миттєво розпочав конфлікт і з ведучим, забувши, що не може більше матюкатись.

«Для мене це все єрєсь: ось ця магія, чародійство. Де в Біблії сказано про це все? Бог наказує за таке. Це все дешева така «на лоха» маніпуляція. А я не лох якийсь там», - покидаючи студію, обурювався Сергій Сизонюк.