«Вінницький» кандидат від «Слуги народу» програє вибори відомому бізнесмену

Новини Вінниці / «Вінницький» кандидат від «Слуги народу» програє вибори відомому бізнесмену

Учасник відомої команди «Ліги сміху» «Вінницькі» Василь Гуменюк програє вибори у виборчому окрузі № 192 на Хмельниччині екс-регіоналу, співвласнику мережі гіпермаркетів «Епіцентр» Олександру Герезі.

Учасник відомої команди «Ліги сміху» «Вінницькі» Василь Гуменюк програє вибори у виборчому окрузі № 192 на Хмельниччині екс-регіоналу, співвласнику мережі гіпермаркетів «Епіцентр» Олександру Герезі. Станом на 16 годину в цьому окрузі опрацьовано 52,9% протоколів, але відрив у пана Гереги від відомого актора, гумориста й вокаліста занадто великий, щоб результат змінився: 45,92 проти 27,35% голосів.

Василь Гуменюк хоча й родом з Хмельниччини, але був відомим учасником команди КВН «Вінницькі перці», а потім – команди «Вінницькі» у «Лізі сміху». Балотувався він від партії «Слуга народу».

Загалом його результат не надто відрізняється від результатів його колег по партії в інших округах, а для них такі показники стали виграшними. А от у Василя Гуменюка конкурент, мабуть, виявився сильнішим, ніж в його однопартійців… А жаль – на одного вінничанина, хоча й умовного, у Раді могло бути більше.