Жахлива ДТП поблизу Жмеринки: двоє людей загинули, а п’ятьох госпіталізували

Новини Вінниці / Жахлива ДТП поблизу Жмеринки: двоє людей загинули, а п’ятьох госпіталізували

Ввечері 27 листопада поблизу с. Олексіївка Жмеринського району сталось зіткнення автомобіля «ВАЗ 21114» з мікроавтобусом Mercedes Benz Sprinter. Внаслідок ДТП загинули водій та пасажирка легковика. П’ятеро пасажирів буса, серед яких 9-річний хлопчик, госпіталізовані.

Як вказують у відділі комунікації поліції Вінницької області, аварія сталась близько 19.30. За попередньою інформацією, водій «ВАЗу», рухаючись дорогою М-21 «Виступовичі – Житомир - Могилів-Подільський» у напрямку Вінниці, на заокругленій ділянці здійснив виїзд на зустрічну смугу руху. Через це відбулося зіткнення із мікроавтобусом.

Внаслідок ДТП 43-річний водій легковика та 64-річна пасажирка, мешканці Вінниці, від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці пригоди.

Водія та сімох пасажирів мікроавтобуса доставили до районної лікарні з тілесними ушкодженнями різного ступеня важкості. П’ятеро пасажирів, серед яких 9-річний хлопчик, мешканці с. Івашківці Шаргородської територіальної громади, госпіталізовані. Решта потерпілих після надання медичної допомоги відпущені додому.

Автомобілі поміщені на спеціальний майданчик для утримання транспортних засобів.

Усі обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди слідчі з’ясовують в межах відкритого кримінального провадження за ч.2 ст.286 КК України ( Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). 

Макс Мельник

28 листопада, 2021