Вінницький бізнес об’єднався для допомоги у протидії розповсюдженню COVID-19

Новини Вінниці / Вінницький бізнес об’єднався для допомоги у протидії розповсюдженню COVID-19

У Вінниці за ініціативи Громадської організації «Вінницький Бізнес Клуб» та членами клубу, було вирішено ініціювати збір коштів з метою надання допомоги щодо реалізації запланованих медичних, профілактичних та інформаційних заходів протидії розповсюдженню небезпечного вірусу COVID-19.

У Вінниці за ініціативи Громадської організації «Вінницький Бізнес Клуб» було вирішено розпочати збір коштів для надання допомоги щодо реалізації запланованих медичних, профілактичних та інформаційних заходів протидії розповсюдженню небезпечного вірусу COVID-19.

Відомо, що усі зібрані ГО кошти будуть спрямовані на додаткову закупівлю тестів, апаратів штучної вентиляції легень, медикаментів, масок тощо для потреб мешканців нашого міста і області. Всі витрати здійснюватимуться прозоро та публічно.

Наразі, керівництво ГО «Вінницький Бізнес Клуб» та департаменту охорони здоров’я Вінницької ОДА з’ясовують, які найнеобхідніші матеріали потрібні медичним установам, та закликають усіх небайдужих підприємців міста Вінниця та Вінниччини долучитися до збору коштів для закупівлі обладнання та матеріалів необхідних для протидії пандемії вірусу COVID-19.

Усю необхідну інформацію можна отримати за тел. 068-568-37-93 та e-mail. [email protected]

Контактна особа: Артем Калініченко, виконавчий директор ГО «Вінницький Бізнес Клуб».