Вінницького «слугу» Драбовського «підловили» на пересиланні в Раді еротичного відео однопартійцю (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Вінницького «слугу» Драбовського «підловили» на пересиланні в Раді еротичного відео однопартійцю (ВІДЕО)

Колишній ректор Вінницького кооперативного інституту, а нині народний депутат від «Слуги народу», Анатолій Драбовський опинився в центрі «полуничного» скандалу. Під час перерви в засіданні Верховної Ради він пересилав еротичне відео своєму однопартійцю Олегу Тарасову.

Колишній ректор Вінницького кооперативного інституту, а нині народний депутат від «Слуги народу», Анатолій Драбовський опинився в центрі «полуничного» скандалу. Під час перерви в засіданні Верховної Ради він пересилав еротичне відео своєму однопартійцю Олегу Тарасову.

За цією справою парламентаря зняв на відео журналіст Олексій Липовецький.

Як повідомляє tk.media, після пересилки ролика з оголеною жінкою нардеп почистив пам'ять свого смартфона, оскільки з'явилося повідомлення про недостатню її кількість. Він змушений був видалити відео брифінгу глави МОЗ Максима Степанова.

Також на кадрах, знятих журналістом, видно, що в телефоні парламентарія збережено інші еротичні зображення.

Зазначимо, 62-річний Драбовський влітку 2019 року був обраний нардепом ВР від партії «Слуга народу» по виборчому округу №12 у Вінниці.

Олеся Рудницька

17 листопада, 2020