Вінницького міського голову просять звернути увагу на аварійний скейт-парк

Новини Вінниці / Вінницького міського голову просять звернути увагу на аварійний скейт-парк

Активісти просять мера допомогти їм із реконструкцією споруд, які за довгі роки активного використання стали травмонебезпечними

Вінницькі поціновувачі активних видів спорту просять у міського голови Сергія Моргунова звернути увагу на занедбаний "скейт-парк", що розташований у Центральному парку. Активісти просять мера допомогти їм із реконструкцією споруд, які за довгі роки активного використання стали травмонебезпечними. Про це повідомляє сайт VinMedia.

Вінничани направили Сергію Моргунову колективне звернення:

- В зв'язку з тим, що наш майданчик (Скейт-парк) перебуває в аварійному стані, ми просимо, щоб міська рада допомогла з його реконструкцією та оновленням. Діти, які перебувають на нашому майданчику, різної вікової категорії, можуть травмувати себе, так як фігури розсипаються і перебувають в неналежному стані. Ми зібрали певну кількість підписів від нашого колективу, і просимо вас не бути байдужим і допомогти нашій молоді.

 

Активіст руху Назар Чорний поширив допис у соціальній мережі:

- Наша юна команда активістів екстримального напрямку велоспорту ВМХ подала "Колективне звернення" на реконструкцію СКЕЙТ ПАРКУ в Міську раду .
Наш Вінницький майданчик перебуває в аварійному стані, ми просимо не бути байдужими та розповсюдити цей запис,сподіваємось на те що наша влада допоможе заради майбутнього нашої молоді.

 

Нагадаємо, ще у 2017 році вінничани подали петицію, в якій просли відремонтувaти скейт-пaрк: 

«Скейтовий пaрк, що знaходиться у центрaльному пaрку ім. Горького нaрaзі перебувaє у aвaрійному стaні. Конструкції мaють діри тa деформaції, подекуди з них випирaють шурупи тa цвяхи.

Незвaжaючи нa попереджувaльні нaписи відвідувaчі пaрку продовжують ним користувaтись (зa відсутності aльтернaтиви), a отже нaрaжaють себе нa небезпеку серйозних трaвм.

Вимaгaємо негaйно зобов'язaти відповідaльних осіб обмежити доступ до aвaрійних конструкцій тa розпочaти ремонт пaрку для переведення його у безпечний стaн», - йшлоя в петиції.

 

Того ж року Вінницька міська влада провела певні роботи, проте менш, ніж за два роки ці ремонтні роботи зійшли нанівець. 

 

 

Антон Булгаков

14 лютого, 2019