«Вінницькі Вовки» на міжнародному турнірі «Monte Clark Cup» у Білорусі вибороли п’яте місце. Двох вінницьких гравців визнано одними з найкращих

Новини Вінниці / «Вінницькі Вовки» на міжнародному турнірі «Monte Clark Cup» у Білорусі вибороли п’яте місце. Двох вінницьких гравців визнано одними з найкращих

У Мінську відбувся міжнародний турнір «КУБОК МОНТЕ КЛАРКА АРЕНА 2019». За головний приз змагалися команди з Білорусі, Литви та Росії та України. Нашу країну на чемпіонаті представляли вінничани - клуб з американського футболу «Вінницькі Вовки».

У Мінську відбувся міжнародний турнір «Кубок Монте Кларка Арена 2019». За головний приз змагалися команди з Білорусі, Литви, Росії та України. Нашу країну на чемпіонаті представляли вінничани - клуб з американського футболу «Вінницькі Вовки».

Вінницька команда посіла на міжнародному турнірі «Monte Clark Cup» 5-е місце. Кубок видався для «Вінницьких Вовків» непростим. Перші дві гри групового етапу українці програли, але в останній «Вовки» виявилися сильнішими за «Варварів» з білоруського міста Гродно. Кубок змагань дістався потужній команді - «Мінським Зубрам».

Як повідомили на офіційному сайті Української ліги американського футболу, на церемонії нагородження представники оргкомітету окремо міжнародного турніру «Monte Clark Cup» відзначили двох гравців «Вінницьких Вовків»: Леоніда Дзиганского, як кращого гравця захисту і Олексія Парфенюка – як кращого гравця нападу, запасного квотербека.

До речі, в проведенні змагань взяли участь і українські судді Дмитро Алєксєєв і Анатолій Ковальчук (обидва з Вінниці, на фото зліва). Їм довірили суддівство декількох ігор групового етапу Кубка Монте Кларка і фінальної гри за перше місце.

Саша Григоровська

5 березня, 2019