Вінницькі «Вовчиці» знову стали чемпіонами

Новини Вінниці / Вінницькі «Вовчиці» знову стали чемпіонами

Вінницькі « Вовчиці» знову найкращі в Україні з флаг-футболу, свій титул вінницька командна підтверджує третій рік поспіль.

Вінницькі « Вовчиці» - знову найкращі в Україні з флаг-футболу. Свій титул вінницька командна підтверджує третій рік поспіль.

У Києві 6 жовтня відбувся фінал Чемпіонату України з флаг-футболу серед дівчат 2018 р. За перемогу на полі змагалися три команди «Титаніди» із Кам`янець-Подільського, «Валькірії» з Дніпра та «Вовчиці» з Вінниці.

Перший матч за вихід у фінал відбувся між «Титанідами» та «Валькіріями». З рахунком 49:6 перемогу отримала команда із Кам`янець-Подільського.

У фіналі зійшлися «Вовчиці» (Вінниця) – «Титаніди» (Кам'янець-Подільський). З рахунком 48:6 перемогли вінницькі спортсменки і третій рік поспіль стали чемпіонами. 

Фото із сторінки Wolves Girls | Flag-football team у Facebook.

Новини Вінниці / Вінницькі «Вовчиці» знову стали чемпіонами Новини Вінниці / Вінницькі «Вовчиці» знову стали чемпіонами Новини Вінниці / Вінницькі «Вовчиці» знову стали чемпіонами Новини Вінниці / Вінницькі «Вовчиці» знову стали чемпіонами Новини Вінниці / Вінницькі «Вовчиці» знову стали чемпіонами Новини Вінниці / Вінницькі «Вовчиці» знову стали чемпіонами