Вінницькі "Вовчиці" виграли Кубок Києва з флаг-футболу

Новини Вінниці / Вінницькі "Вовчиці" виграли Кубок Києва з флаг-футболу

У столиці відбувся представницький жіночий турнір з флаг-футболу. За Кубок Києва цього разу змагалися чотири команди: "Бульдожки" (Київ), "Валькірії" (Дніпро), "Титаніди" (Кам'янець-Подільський), а також вінницькі "Вовчиці".

У столиці відбувся представницький жіночий турнір з флаг-футболу. За Кубок Києва цього разу змагалися чотири команди: "Бульдожки" (Київ), "Валькірії" (Дніпро), "Титаніди"(Кам'янець-Подільський), а також вінницькі "Вовчиці".

В черговий раз "Вовчиці" підтвердили свій статус найкращої та найсильнішої команди, знову здобувши перемогу на змаганнях. Друге місце посіли "Бульдожки", третє - "Титаніди". На четвертій сходинці за результатами турніру знаходяться "Валькірії".

"Цей турнір багато показав для нас: по-перше, це наші помилки. Їх було дуже багато, є над чим працювати. Ми з командою вже трошки обговорили ці моменти, до літа на чемпіонат України з флаг-футболу маємо все виправити. \

По-друге, ми поміняли нашу гру в захисті і, як показали результати, навіть дуже непогано. Взагалі, будь-які ігри для нас важливі, ми завжди старанно і відповідально готуємося до всіх змагань і головне граємо з вогником в очах і великим задоволенням", - зазначила капітан команди "Вовчиць" Катерина Тетерук.

 

Раніше NaПарижі повідомляв, що вінницькі "Вовчиці" перемогли "Титанід" із Кам'янець-Подільського.