Вінницькі спортсмени здобули золоті, срібні та бронзові нагороди і навіть стали абсолютними лідерами на престижних національних турнірах

Новини Вінниці / Вінницькі спортсмени здобули золоті, срібні та бронзові нагороди і навіть стали абсолютними лідерами на престижних національних турнірах

Вінницькі спортсмени здобули золоті, срібні та бронзові нагороди і навіть стали абсолютними лідерами на престижних національних турнірах

Вінницькі велосипедисти, майстри рукопашного бою, атлети зі спортивного орієнтування та стрілки із пневматичної зброї вдало виступили на всеукраїнських турнірах та здобули ряд нагород. Змагання відбувалися у Кропивницькому, Луцьку, Вінниці та в селі Тимченки на Харківщині.

Про це повідомляють офіційні джерела.

Так, у чемпіонаті України з велоспорту (велокрос), який нещодавно завершився у Кропивницькому, взяли участь понад 250 спортсменів з 20 обласних збірних команд. Спортсмени Вінниччини посіли 3 місце в естафеті серед юніорів у складі: Корзінін Юрій, Ткаченко Володимир, Зозуля Андрій, Гальчевський Назар.

1 листопада у Луцьку відбувся Всеукраїнський турнір з рукопашного бою «Магістр». В змаганнях взяли участь близько 100 юнаків та дівчат віком від 8 до 15 років. Серед них - 12 вихованців клубу бойових мистецтв «Гепард» з Вінниччини. В результаті наші бійці здобули 5 нагород. Переможцями турніру у своїх вікових та вагових категоріях стали: Очеретний Ростислав та Бойчук Мирослава. Срібні нагороди здобули: Тарасенко Юрій, Бойчук Володимир, Єкімцов Костянтин. В цьому турнірі вінничани також отримали окремі нагороди за кращі поєдинки та волю до перемоги.

В цей же день 1 листопада, на Харківщині, в селі Тимченки завершився чемпіонат та Кубок України зі спортивного орієнтування. Участь у змаганнях взяла МСУ Анастасія Басюк і виборола І місце в категорії серед дорослих спортсменів (жінки, еліта) і І місце в абсолютній категорії (серед усіх вікових груп). Зазначимо, що ці змагання відбіркові, вони мають статус фіналу Кубку України 2020 року, першого етапу відбору на чемпіонат світу 2021 року у США і  чемпіонату Європи 2021 року в Естонії.

У Вінниці, на базі «Динамо», пройшов чемпіонат України з кульової стрільби із пневматичної зброї серед юнаків та дівчат 2002 року народження і молодших.

Фото з відкритих джерел

В загальнокомандному заліку перемогу виборола збірна Вінниччини. Срібло в активі спортсменів команди столиці. Замкнули трійку призерів спортсмени Одещини.

У вінничан особливо вдало виступили дівчата. У стрільбі з пневматичної гвинтівки на десять метрів майстри спорту Дарина Римська, Ганна Волковська та Вікторія Павлюк принесли збірній області золото. В особистому заліку знову відзначилася Дарина Римська. Разом із Олександром Стасюком вона тріумфувала і в змаганні змішаних пар. Щоправда, тут на свій рахунок вони записали бронзові медалі, які багато в чому визначили підсумковий результат.

Також треті місця завоювали майстер спорту Дарина Яремчук, кандидатка у майстри спорту Софія Добржанська та Марія Кравчук.

Новини Вінниці / Вінницькі спортсмени здобули золоті, срібні та бронзові нагороди і навіть стали абсолютними лідерами на престижних національних турнірахНовини Вінниці / Вінницькі спортсмени здобули золоті, срібні та бронзові нагороди і навіть стали абсолютними лідерами на престижних національних турнірахНовини Вінниці / Вінницькі спортсмени здобули золоті, срібні та бронзові нагороди і навіть стали абсолютними лідерами на престижних національних турнірах