Вінницькі підприємці перекрили рух у центрі міста через карантин вихідного дня та запровадження касових апаратів (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / Вінницькі підприємці перекрили рух у центрі міста через карантин вихідного дня та запровадження касових апаратів (ФОТО, ВІДЕО)

Близько сотні підприємців з ранку почали протести. Вінничани вимагають дозволити працювати ат скасувати обмеження карантину вихідного дня, а також відтермінувати запровадження касових апаратів для дрібних торговців. Акції з пікетами та перекриттям доріг відбулися на околиці Стрижавки та середмісті Вінниці.

Близько сотні підприємців з ранку почали протести. Вінничани вимагають дозволити працювати та скасувати обмеження карантину вихідного дня, а також відтермінувати запровадження касових апаратів для дрібних торговців. Акції з пікетами та перекриттям доріг відбулися на околиці Стрижавки та середмісті Вінниці.

З ранку вінницькі підприємці заблокували проїзд по магістральній трасі М-21 у зупинки «Кар’єр» у Стрижавці. А потім «згадали», що представники центральної влади знаходяться в іншому місці…

Після безрезультатного пікету будівлі Вінницької ОДА та облради, адже до людей ніхто не вийшов, підприємці почали ходити по пішохідним переходам через вулиці Соборну та Архітектора Артинова – по квадрату.

Через блокування зупинився увесь транспорт. Акція триває понад 15 хвилин. Як пояснила NaПарижі одна з організаторок протесту Лілія Грицюк, підприємці вимагають від влади реакції та скасування обмежувальних заходів, через які вони лишаються заробітка та засобів до існування.      

Олег Верлан

16 листопада, 2020