Вінницькі хірурги успішно виконали три важливі операції на обличчі пацієнтів за три тижні

Новини Вінниці / Вінницькі хірурги успішно виконали три важливі операції на обличчі пацієнтів за три тижні

У перший місяць 2024 року команда щелепно-лицевих хірургів у лікарні імені М. І. Пирогова відзначилася проведенням трьох успішних операцій реконструкції обличчя пацієнтів із важкими травмами.

За словами представників лікарні, ці операції, які включали медіальну трансназальну кантопластику, реконструкцію дефекту зовнішнього носа, а також хейлопластику і ринопластику, виконані вдало і дозволили відновити функції обличчя пацієнтів.

Хірургія середньої зони обличчя вважається складною і міждисциплінарною проблемою, але завдяки досвіду та професіоналізму медичного персоналу, а також використанню новітніх технологій, лікарі змогли успішно впоратися з цими випадками.

Зауважується, що операції такого роду не лише відновлюють функціональність обличчя, а й сприяють психологічній та соціальній реабілітації пацієнтів, допомагаючи їм повернутися до звичного комфортного життя.

Робота команди хірургів і біоінженерів відбувається в комплексному процесі планування та виготовлення матеріалів, що сприяє високій якості надання медичної допомоги відповідно до світових стандартів.

Новини Вінниці / Вінницькі хірурги успішно виконали три важливі операції на обличчі пацієнтів за три тижніНовини Вінниці / Вінницькі хірурги успішно виконали три важливі операції на обличчі пацієнтів за три тижніНовини Вінниці / Вінницькі хірурги успішно виконали три важливі операції на обличчі пацієнтів за три тижніНовини Вінниці / Вінницькі хірурги успішно виконали три важливі операції на обличчі пацієнтів за три тижніНовини Вінниці / Вінницькі хірурги успішно виконали три важливі операції на обличчі пацієнтів за три тижніНовини Вінниці / Вінницькі хірурги успішно виконали три важливі операції на обличчі пацієнтів за три тижніНовини Вінниці / Вінницькі хірурги успішно виконали три важливі операції на обличчі пацієнтів за три тижніНовини Вінниці / Вінницькі хірурги успішно виконали три важливі операції на обличчі пацієнтів за три тижніНовини Вінниці / Вінницькі хірурги успішно виконали три важливі операції на обличчі пацієнтів за три тижніНовини Вінниці / Вінницькі хірурги успішно виконали три важливі операції на обличчі пацієнтів за три тижніНовини Вінниці / Вінницькі хірурги успішно виконали три важливі операції на обличчі пацієнтів за три тижніНовини Вінниці / Вінницькі хірурги успішно виконали три важливі операції на обличчі пацієнтів за три тижніНовини Вінниці / Вінницькі хірурги успішно виконали три важливі операції на обличчі пацієнтів за три тижніНовини Вінниці / Вінницькі хірурги успішно виконали три важливі операції на обличчі пацієнтів за три тижніНовини Вінниці / Вінницькі хірурги успішно виконали три важливі операції на обличчі пацієнтів за три тижні
Михайло Білик

27 лютого, 2024