Вінницька"Зоря" йде на свій перший рекорд України

Новини Вінниці / Вінницька"Зоря" йде на свій перший рекорд України

У суботу, 4 листопада, у Вінниці встановлюватимуть новий рекорд України. Досягнення у номінації "Найтриваліший концерт силами одного закладу" здобуватимуть на сцені міського Палацу мистецтв "Зоря". До реєстрації готуються майже 400 учасників, які безперервно виступатимуть протягом 8 годин.

У суботу, 4 листопада, у Вінниці встановлюватимуть новий Рекорд України. Досягнення у номінації "Найтриваліший концерт силами одного закладу" здобуватимуть на сцені міського Палацу мистецтв "Зоря". До реєстрації  готуються майже 400 учасників, які безперервно виступатимуть протягом 8 годин.

Стартують виступи о 10 годині, вінничани цього дня зможуть побачити всі жанри за один концерт, каже директор Палацу мистецтв "Зоря" Євген Майданик.

"Виступатимуть 10 колективів, на сьогодні програма уже розписана. Це  хори, чотири танцювальні колективи, вокальні студії, театр мод, який у нас займається. Однієї тематики не буде, єдине, що ми робимо концертну програму блоками для зручності глядачів. Наприклад, хтось захоче подивитися лише на виступи хорів, а хтось на танцювальні колективи.  До речі, виступи танцювальних колективів також поділені на три блоки, окремо народного, сучасного і бального танців", - розповів Євген Майданик.

Директор уточнив, що це перший рекорд "Зорі", який буде присвячений працівникам культурної сфери. Цікаво, скільки глядачів витримають на стільці усю "рекордну" програму?..  

Саша Григоровська

Антон Булгаков

2 листопада, 2017