Вінницька поліція відшукала зниклого хлопчика. Через конфлікт з матір’ю дитина переховувалася в родичів у сараї

Новини Вінниці / Вінницька поліція відшукала зниклого хлопчика. Через конфлікт з матір’ю дитина переховувалася в родичів у сараї

До пошуків зниклого у Вінниці 13-річного жителя Хмільнику залучили не тільки правоохоронців, а соцмережі і ЗМІ. Через кілька годин після «розголосу» хлопець знайшовся. Він переховувався у господарській будівлі у вінницьких родичів.

До пошуків зниклого у Вінниці 13-річного жителя Хмільника залучили не тільки правоохоронців, а й соцмережі та ЗМІ. Через кілька годин після «розголосу» хлопець знайшовся. Він переховувався у господарській будівлі у вінницьких родичів.

Як писав NaПарижі, 18 червня хлопець після 14 години вийшов з ТЦ Sky Park у Вінниці і зник. Спочатку жінка самотужки намагалась розшукати сина, але безрезультатно.

Матір зниклого звернулася до поліції опівночі 18-го. Поліцейські перевірили місця його можливого перебування – розважальні заклади та вокзали, переглянули записи з камер відеонагляду розташованих на вулицях міста. Хмільницькі поліцейські перевірили версію повернення хлопця  додому. Переглянувши всі камери відеоспостереження, вдалося з’ясувати, що мандрівник був у торговельному центрі.

Сьогодні, 19 червня, близько 10.20 працівники ювенальної превенції Вінницького відділу поліції знайшли підлітка у родичів. Хлопець, якого шукали сотні людей, пояснив, що ткаим чином вчинив "акт протесту". Напередодні у них з матір’ю виникла суперечка, і він не хотів повертатись додому. Вдень хлопець гуляв містом, а коли стемніло – сховався у господарській будівлі на подвір’ї своїх родичів.

З хлопцем та його матір’ю працівники поліції провели профілактичні бесіди. Можливо, попри вразливість,наступного разу хлопець не ризикуватиме зникати.

Макс Мельник

19 червня, 2019