Вінницька поліція біля дитячого майданчику затримала групу молодиків, яких підозрюють у вимаганні

Новини Вінниці / Вінницька поліція біля дитячого майданчику затримала групу молодиків, яких підозрюють у вимаганні

У Вінниці біля дитячого майданчику правоохоронці затримали злочинну групу, представників якої підозрюють у вимаганні у вінничанина 50 тисяч гривень неіснуючого боргу. Це далеко не перший випадок вибивання «боргів» у місті за останній період.

У Вінниці біля дитячого майданчику правоохоронці затримали злочинну групу, представників якої підозрюють у вимаганні у вінничанина 50 тисяч гривень неіснуючого боргу. Це далеко не перший випадок вибивання «боргів» у місті за останній період.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, 10 червня у Вінниці слідчі-детективи обласного главку спільно з співробітниками управління стратегічних розслідувань під процесуальним керівництвом прокуратури області «задокументували протиправні дії учасників злочинного угрупування, які вимагали неіснуючий борг в розмірі 50 000 гривень».

Зловмисників затримали бійці спецпідрозділу КОРД у дворі багатоповерхівок на вулиці Андрія Первозванного.

За словами начальника поліції Вінниччини Івана Іщенка, в рамках відкритого кримінального провадження за ч.3 ст. 189 КК України (вимагання) затримані сім зловмисників, віком від 21 до 27 років. Їх підозрюють у вимаганні коштів у 23-річного вінничанина.

Взяли «хлопців» під час зустрічі з жертвою, коли потерпілий передав вимагачам частину зазначеної суми. У зловмисників гроші вилучені.

Наразі вирішується питання про оголошення затриманим про підозру та обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою. За таке правопорушення передбачено до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна. Правоохоронці перевіряють затриманих на причетність до аналогічних злочинів.

Новини Вінниці / Вінницька поліція біля дитячого майданчику затримала групу молодиків, яких підозрюють у вимаганніНовини Вінниці / Вінницька поліція біля дитячого майданчику затримала групу молодиків, яких підозрюють у вимаганніНовини Вінниці / Вінницька поліція біля дитячого майданчику затримала групу молодиків, яких підозрюють у вимаганніНовини Вінниці / Вінницька поліція біля дитячого майданчику затримала групу молодиків, яких підозрюють у вимаганніНовини Вінниці / Вінницька поліція біля дитячого майданчику затримала групу молодиків, яких підозрюють у вимаганніНовини Вінниці / Вінницька поліція біля дитячого майданчику затримала групу молодиків, яких підозрюють у вимаганні
Макс Мельник

11 червня, 2020