Вінницька «Нива» зіграла у нічию з новачком Другої ліги

Новини Вінниці / Вінницька «Нива» зіграла у нічию з новачком Другої ліги

Вчора, 30 червня, вінницька «Нива» в гостях провела перший контрольний поєдинок у міжсезонні. З дебютантом Другої ліги киъвським «Лівим берегом» вінничани обмінялися голами.

Вчора, 30 червня, вінницька «Нива» в гостях провела перший контрольний поєдинок у  міжсезонні. З дебютантом Другої ліги киъвським «Лівим берегом» вінничани обмінялися голами.

Першою на 32-й хвилині забила вінницька «Нива». Після індивідуального проходу відзначився нападник Ярослав Браславський. Через 10 хвилин після розіграшу кутового удару господарі поля відігралися і встановили. Рахунок 1:1 виявився остаточним, адже у другому таймі обидві команди мали гольові моменти, але не реалізували їх.

«Результат цієї гри не мав для нас великого значення. Але хлопці старалися і виконували те, про що ми домовлялися. Отже, зіграли гарно, я задоволений. Про дії «Лівого берега» поки що зарано казати, адже суперники робили багато замін, як і ми. Але у цього клубу добра база, хороша інфраструктура», – сказав головний тренер «Ниви» Володимир Циткін.

Наступну контрольну гру «Нива» також проводить в гостях, 2 липня у Волочиську (Хмельницька область). Вінничани гратимуть з одним з лідерів Першої ліги місцевим «Агробізнесом».

Макс Мельник

1 липня, 2021