Вінницька громада проводжає у вічність полеглого бійця десантно-штурмової бригади Володимира Нікіфорова

Новини Вінниці / Вінницька громада проводжає у вічність полеглого бійця десантно-штурмової бригади Володимира Нікіфорова

Сьогодні, 28 лютого, у Вінниці глибоко сумують та прощаються з героєм України, полеглим бійцем десантно-штурмової бригади Володимиром Нікіфоровим.

Володимир служив у складі 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади та змагався за незалежність та безпеку України на передовій у Донецькому напрямку.

Народившись 6 березня 1982 року, Володимир відзначався як справжній патріот, який неодноразово виявляв свою відданість рідній землі. Під час Революції Гідності на Майдані та участі у волонтерському русі з початку російської агресії в 2014 році, Володимир завжди стояв на захисті інтересів України. Він вирішив віддати свою силу та мужність заради Батьківщини.

Після завершення шкільної освіти у Ямполі, Володимир здобув педагогічну освіту та згодом переїхав до Вінниці, де заснував сім’ю та працював у різних сферах. Проте, найважливішою роллю для нього було виховання сина та поширення любові до рідної України.

Церемонія прощання з Володимиром Нікіфоровим розпочнеться сьогодні о 9:45 за адресою: вул. Батозька, 12. Подальше прощання відбудеться о 11:00 біля його будинку на вул. К. Василенка, 6. Чин поховання героя відбудеться о 12:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Глибокі співчуття рідним та близьким Володимира Нікіфорова. Вічна пам'ять та слава герою, який завжди залишатиметься в серцях вінничан та всіх українців.

Новини Вінниці / Вінницька громада проводжає у вічність полеглого бійця десантно-штурмової бригади Володимира Нікіфорова