Вінницю злива і град перетворили на Венецію (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Вінницю злива і град перетворили на Венецію (ВІДЕО)

Протягом 25 серпня Вінницю кілька разів накривало рясними опадами. Після 15 години вінничани відчули суміш справжньої тропічної зливи і граду. Вулиці міста перетворилися на венеційські канали, а розміром з горох град познущався з плодових дерев та автівок містян.

Протягом 25 серпня Вінницю кілька разів накривало рясними опадами. А от після 15 години вінничани відчули суміш справжньої тропічної зливи і граду. Вулиці міста перетворилися на венеційські канали, а розміром з горох град познущався з плодових дерев та автівок містян.

Так, на вулиці Пирогова стовбур дерева впал на проїжджу частину - на тролейбус та автівку. "Деревопад" відбувся також на Немироівському шосе, вулиці Нєкрасова, тощо. Остаточні розміри збитків містяни оцінять згодом. Через «сухе» літо такий дощ у диковинку, хоча про погіршення погодних умов вінничан заздалегідь попереджали.

Новини Вінниці / Вінницю злива і град перетворили на Венецію (ВІДЕО)Новини Вінниці / Вінницю злива і град перетворили на Венецію (ВІДЕО)Новини Вінниці / Вінницю злива і град перетворили на Венецію (ВІДЕО)Новини Вінниці / Вінницю злива і град перетворили на Венецію (ВІДЕО)Новини Вінниці / Вінницю злива і град перетворили на Венецію (ВІДЕО)Новини Вінниці / Вінницю злива і град перетворили на Венецію (ВІДЕО)Новини Вінниці / Вінницю злива і град перетворили на Венецію (ВІДЕО)
Олеся Рудницька

25 серпня, 2020